Fotoverslag, Nieuws, Samenleving, België, Lokaal, Brussel -

“90.000 mensen” feesten op Brussels Belgian Pride: in beeld

Belgie is gezakt van de derde naar de vierde plek op de ranglijst van Europese landen waar de rechten van holebi's het beste gerespecteerd worden. Dat is gebleken uit het rapport van ILGA-Europe, een Europese organisatie die opkomt voor de rechten van holebi's. Des te belangrijker dat afgelopen zaterdag de jaarlijkse Belgian Pride opnieuw plaatsvond. "Liefst 90.000 mensen zijn er op af gekomen", meldt de organisatie van Belgian Pride. Het thema dit jaar: crossing borders. Brussel was afgelopen zaterdag volledig in kleur.

maandag 22 mei 2017 10:39
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!