Europese Raad (foto: Jochem Oomen)
Fotoverslag, Europa, Samenleving, België, Brussel -

Nieuwe wind blaast door EU-wijk

De Europese Wijk staat niet direct bekend als het meest aantrekkelijke stadsdeel van Brussel, maar er is wel een kentering bezig. Enkele architectonische hoogstandjes, vernieuwde pleinen met evenementen en een spectaculair Huis van de Europese Geschiedenis laten er een nieuwe wind waaien.

zaterdag 6 mei 2017 17:39
Spread the love

Zaterdag 6 mei kon het grote publiek voor het eerst kennismaken met het nieuwe museum en de reeds bekende instellingen bezoeken. Ik trok op verkenning door het Europese machtscentrum. Er heerste een optimistische pro-Europese sfeer en fenomenen als populisme en Brexit leken ineens heel ver weg. Een kleine straatfotografiereportage in zwart-wit.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!