Naar Hulst met Geneeskunde voor het volk

zaterdag 6 mei 2017 17:03
Spread the love

400 patiënten van de diverse afdelingen van Gvhv stapten op de bus naar het Nederlandse Hulst voor betaalbare geneesmiddelen. PVDA-voorzitter Peter Mertens reed mee en vertelde over de discussie tussen de verkozenen en Maggie De Block deze week in het parlement. Bij aankomst was de persaandacht enorm. Het verschil in prijs tussen België en Nederland is soms hallucinant, voor bijvoorbeeld 1 doosje omeprazole in België heb je er in Nederland 14!  De apotheken in Hulst draaiden vandaag een goede omzet en op de terrasjes nadien was er verbroedering over de taalgrenzen heen. Van een groepje op en top Antwerpse gepensioneerden tot de madammen van Molenbeek.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!