Foto: Stefaan van Parys
Fotoverslag, Nieuws, Samenleving, België, Lokaal, Antwerpen -

3.000 feestvierders op DiverCity 2017

3.000 jongeren feestten afgelopen zondag 30 april in Antwerpen tijdens DiverCity, een festival om de diversiteit van de stad te vieren en tegen alle vormen van racisme. DiverCity werd georganiseerd door Redfox, de jongerenorganisatie van PVDA. Het werd een kleurijk feest zowel in het park als op het podium met als publiekstrekker de mega populaire Soufiane Ediane.

dinsdag 2 mei 2017 13:55
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!