Hoe evalueert stadsbestuur Göteborg het experiment met de 30-urenweek?
Video, Nieuws, Europa, Economie, Samenleving - Olivier Pintelon

Hoe evalueert stadsbestuur Göteborg het experiment met de 30-urenweek?

Politicoloog Olivier Pintelon is net terug van een studiereis naar de Zweedse stad Göteborg. In een lang gesprek met vice-burgemeester Daniel Bernmar bespreekt hij het experiment met de 30-urenweek in de stad: het opzet, de resultaten en de toekomst. Dit is wat de 30-urenweek werkelijk heeft opgeleverd voor het verpleegtehuis, haar bewoners en werknemers.

maandag 10 april 2017 17:19
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!