Radio Mukambo: Grooves da Terra

Het jaareinde is nabij en Radio Mukambo heeft nog een paar goede albums in petto, dus gaan we deze week voluit met twee albums van de week: 'The Brasil Sessions' van de Haitiaanse rapper Vox Sambou en 'Musica da Terra' van het Zuid-Afrikaanse afro-bass trio Batuk.

donderdag 15 december 2016 17:16
Spread the love

De Marokkaanse producer Gan Gah zal zaterdag zijn tweede EP ‘Chaâbitronics’ voorstellen in de Vk*, een double bill met N3rdistan (we weven drie duotickets weg voor dat concert) + focus op de compilatie ‘Kafundó Vol. 4: Carimbó, Baião and Beyond’ ++ wat heerlijke afrobeat.

Je kan de podcast downloaden op www.groovalizacion.com

CD van de week: Vox Sambou – The Brasil Session & Batuk – Musica da Terra

Tracklist: 

1. Vox Sambou – Intro2. Vox Sambou – Ritmwen3. Renegades of Jazz – Prison Island4. Silve?rio Pessoa – Mix Rac?a5. Seu Pereira & Musa Caliente – Carimbo? da Penha6. IFÁ – Contra Golpe7. Vaudou Game – Don’t Go8. Ogun Afrobeat – Efon9. Batuk feat. Nandi Ndlovu – Anda Ka10. Gan Gah – Taktoka11. Vox Sambou – Nèg Chante12. Gan Gah – Ahwach Riddim13. Batuk feat. Lebon, Giovanni Kiyingi & Winnie 1 – Força Força

take down
the paywall
steun ons nu!