Radio Mukambo: Where is the Justice?

Seekaman levert het album van de week op Radio Mukambo, 'Where is the Justice?', heerlijke reggae met Ghanese roots en meer Afrikaanse invloeden. Zaterdag stelt de Gentse band het album voor bij Trefpunt.

donderdag 8 december 2016 12:30
Spread the love

 
Verder kijken we uit naar de cd-voorstelling van El Juntacadáveres (tango with balls) donderdag in Antwerpen, en luisteren we naar heel wat nieuwe muziek van IFÁ (afrobeat), David Nesselhauf (afrokraut), Vaudou Game (afrofunk), OZFERTI (afrogrime), Batuk (afrobass) en Turkse psychedub van BaBa ZuLa. 
Je kan de podcast downloaden op www.groovalizacion.com/ 

CD van de week: Seekaman – Where is the Justice?

Tracklist:

 1. Seekaman – Made To Be Rasta
 2. Vox Sambou – Humano Medley
 3. Alborosie – Can’t Cool
 4. El Juntacadáveres – La Vuida
 5. Seekaman – Where Is The Justice?
 6. IFÁ – Menelik
 7. David Nesselhauf – Boat Mama
 8. Vaudou Game – Natural Vaudou
 9. OZFERTI – Trim – I Am (Afrogrime remix)
 10. BaBa ZuLa – Efkarli Yaprak / Worried Leaf
 11. Curica – Pedreirinha de Marituba (DJ Nirso Remix)
 12. Rocky Marsiano – Black Like Gold
 13. Batuk feat. Annet Nandujja & Giovanni Kiyingi – Canta Minha Terra

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!