Radio Mukambo: Satin Grooves

The Bongo Hop is een van de mooiste verrassingen van het jaar, een Afro-Latino project rond de Franse trompettist Etienne Sevet met Colombiaanse muzikanten. Op hun debuut 'Satingarona Pt. 1' staat een heerlijke mix Afro-Colombiaanse ritmes, Caribische grooves en afrobeat, cd van de week op Radio Mukambo.

dinsdag 29 november 2016 16:09
Spread the love

 
 
Verder kondigen we de cd-lancering van Terrakota in Brussel en de twintigste verjaardag van Jaune Toujours aan. We luisteren ook naar nieuwe tracks van Vox Sambou (Haiti), IFÁ (Braziliaanse afrobeat, Salvador), Seekaman (reggae), Alma Afrobeat Ensemble, Vaudoo Game (Afro-funk), Renegades of Jazz (broken afro-beat) en Ozferti (Afro-grime).Je kan de podcast downloaden op www.mukambo.be
CD van de week: The Bongo Hop – Satingarona Pt. 1
Tracklist: 

1. The Bongo Hop – Clouds

2. Terrakota – Bankster

3. Vox Sambou – Angelitos

4. IFÁ – Afro-Beat Virus

5. Cacique’97 feat. Nneka – Black Gold

6. Seekaman – Party Politics

7. Terrakota – Jah Flow

8. The Bongo Hop – Pa Congo

9. Vaudou Game – La Dette

10. Alma Afrobeat Ensemble – Remember

11. Jaune Toujours – Ici Bruxelles / Brussel Hier

12. Jaune Toujours – Réfugiés Sans Frontières

13. Renegades of Jazz – Majirani Yako Kelele

14. OZFERTI – JME – If You Don’t Know (Afrogrime remix)

take down
the paywall
steun ons nu!