Fotoverslag -

Antwerpse Critical Mass Bike Ride goes Halloween

Op vrijdag 28 oktober 2016 was er weer de maandelijkse Critical Mass Bike Ride in Antwerpen. Dit keer stond hij in het teken van Halloween. Fietsers van over heel de stad zakten traditiegetrouw af naar het Theaterplein om deel te nemen aan een rondje fietsen door het Antwerpse stadscentrum.

zondag 30 oktober 2016 15:25
Spread the love

Critical Mass Antwerpen komt maandelijks samen om iedereen aan te moedigen de fiets te gebruiken, alsook de fiets te vieren. Elke fietser is welkom. De Critical Mass Bike Ride vraagt aandacht voor de kwetsbare positie van de fietser in de stad. De actie vormt een oproep tot meer fietsvoorzieningen zoals fietspaden, veilige oversteekpunten, autovrije zones etc… Hun leuze: “Rijden met de auto zegt me niets, Antwerpen doen we met de fiets!!!”.

take down
the paywall
steun ons nu!