Belfius is al 5 jaar van ons

Vandaag mag Belfius 5 kaarsjes uitblazen. FairFin was er als de kippen bij om deze verjaardag te vieren. En waar kan je zoiets beter vieren dan in een Belfiuskantoor? Bekijk hier het filmpje dat vannacht werd opgenomen.

maandag 10 oktober 2016 16:47

De reden dat FairFin zoveel aandacht heeft voor deze verjaardag, ligt voor de hand. Vijf jaar geleden heeft elk van ons 363 euro betaald zodat uit de as van Dexia deze felroze baby kon geboren worden.

Vandaar dat FairFin onder het motto ‘Belfius is van ons’ nauwgezet opvolgt wat er met de bank gebeurt. In november zal FairFin, samen met andere organisaties, hierover met een standpunt naar buiten komen. 

Maar vandaag is het dus tijd voor feest én een actie om 14u30 in Brussel aan het Belfius-kantoor in de Vredestraat 9 (Matongé-wijk).

Dat net dit kantoor werd uitgekozen is geen toeval. Want net als bij andere banken, krimpt bij Belfius het kantorennetwerk. Eind oktober ‘verhuist’ het Belfius-kantoor in de Vredestraat naar het Flagey-plein en dit in het kader van, hoe kan het ook anders, ‘een betere service aan de klanten’. Om dit te symboliseren verhuist ook het FairFin feestje na de viering in de Vredestraat mee naar het Flagey-plein.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!