Foto’s: Gentse partycrashers verstoren feestje MG Real Estate

Gentenaars crashten heeft feestje van projectonwikkelaar MG Real Estate. Die had de Graslei een week geprivatiseerd voor een exclusief feestje. MG Real Estate trakteerde de actievoerders op bier en frieten. Maar toen er wat met lege bekertjes gegooid werd, greep de politie stevig in.

vrijdag 7 oktober 2016 00:15
Spread the love

1.145,33 euro. Zoveel kostte het voor projectontwikkelaar MG Real Estate om een weeklang de populaire Graslei te bezetten. Bij Gentenaars zette dat kwaad bloed.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!