Vluchtelingen bezetten gemeentehuis Molenbeek
Video -

Vluchtelingen bezetten gemeentehuis Molenbeek

140 vluchtelingen leefden 2 jaar lang samen in een voormalig rusthuis in Brussel. Vandaag werd voor dag en dauw het gebouw ontruimd door de politie. 12 overblijvende bewoners werden opgepakt en opgesloten in een gesloten centrum. Betogers eisten deze namiddag hun vrijlating en bezetten ook even het gemeentehuis van Molenbeek.

maandag 19 september 2016 18:26
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!