Foto -

Vlexit Vuye en Wouters. Het dilemma van N-VA samengevat

Vlexit Vuye en Wouters. Het dilemma van N-VA samengevat in één grafiek.

maandag 19 september 2016 18:34
Spread the love

Amper 6,4 procent van de kiezers ziet de splitsing van België zitten. Zelfs onder de N-VA-kiezers is er weinig animo (10,9 procent). Het radicale Vlaams-Nationalisme is marginaal. Dan maar liever het conservatief-rechtse programma van N-VA uitvoeren in een federale regering zonder staatshervorming, denken Bart De Wever en co.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!