Gered

Gered

dinsdag 30 augustus 2016 10:03
Spread the love
 

Wat is het toch fijn

dat blanke oude mannen me zo graag aanwijzen

wie mijn stoute onderdrukkers zijn

Wat is het een geschenk

dat die mannen voor mij beslissen

wat ik over mijn onderdrukking denk

Wat zou ik toch doen zonder hen?

Ik zou ocharme, niet eens weten wie ik ben

Wat zou ik toch doen zonder mannen die over me waken?

Ik denk

een diepe zucht van vrijheid slaken.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!