Honderden klachten tegen Vlaamse Verdedigings Liga

Honderden klachten tegen Vlaamse Verdedigings Liga

Een 80-tal personen gingen woensdag naar een Antwerpen politiekantoor om samen klacht neer te leggen tegen de racistische uitlatingen van de leden van de Facebookpagina Vlaams Verdedigings Liga (VVL) na het overlijden van de jonge Ramzi uit Limburg. Racisme en "cyberhaat" zijn een misdrijf en moeten gestraft worden. Laat ons een signaal geven aan de samenleving en massaal klachten neerleggen", klinkt het. Iedereen kan over heel het land de klacht mee onderschrijven.

donderdag 4 augustus 2016 14:12
Spread the love




De oproep sorteert effect. Gisteren en deze voormiddag hebben er zich honderden mensen aangemeld in verschillende politiekantoren om de klacht mee te ondertekenen.

De overrompelde politie heeft de organisatoren nu gevraagd om een online petitie te starten. Deze zal dan toegevoegd worden aan de klacht en aanvaard worden als het ondertekenen hiervan! 

Je kan de petitie hier ondertekenen

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!