Antiracisme volgens extreemrechts

Antiracisme volgens extreemrechts

De redenering van Francken even uitgelegd. “Links” heeft teveel migranten binnengelaten en Belg laten worden: een laks immigratiebeleid, en een snel-Belg wet zijn de grote boosdoeners. Daardoor zijn de Vlamingen racistisch geworden. Ik bestrijd racisme door minder migranten binnen te laten en er meer buiten te gooien. Dat, dames en heren, is effectief antiracisme.

donderdag 4 augustus 2016 09:36
Spread the love

De Vlaming is dus “normaal” en “vanzelfsprekend” racistisch omdat er gewoon teveel vreemdelingen in z’n samenleving wonen. En dat normale racisme bestrijdt men door de voedingsbodem ervan weg te nemen: de vreemdeling. Men bestrijdt het dus best door racisme als beleid in te voeren. Want als het beleid effectief discrimineert, dan hoeft de gewone Vlaming dat niet meer te doen.

Of nog: racisme bestrijd je best door racisten hun zin te geven. Want in een samenleving zonder vreemdelingen kan er geen racisme zijn.

Ziehier het antiracisme volgens extreemrechts.

take down
the paywall
steun ons nu!