Boris Johnson, economisch migrant... (public domain)

37,44 procent van de Britten stemde voor brexit

Herman Van Rompuy, en met hem de hele media meute, zei dat een meerderheid van de Britten de EU willen verlaten. Of zelfs: GB wil uit de EU.

zaterdag 25 juni 2016 20:24
Spread the love

Niets daarvan:

  • 52 procent van de uitgebrachte stemmen koos voor de brexit.
  • 72 procent van de stemgerechtigden brachten een stem uit.
  • Bijgevolg waren 52 x 72 = 37,44 procent voorstander van een brexit.
  • 62,56 procent spraken zich niet uit voor de brexit.

Boris

Nog een leuke: Boris Johnson, de tegenstander van premier Cameron binnen de Conservatieve partij, is eigenlijk een Amerikaan, geboren in New York in 1964. Hij had een dubbele Britse en Amerikaanse nationaliteit. Maar om de Amerikaanse belastingen te ontwijken, leverde hij vorig jaar zijn US nationaliteit in. Hij vond de belastingaanslag van Washington “absolutely outrageous” (http://www.bbc.com/news/uk-31475945).

Hij is dus een typische “economische migrant”, en daar willen we toch niet van weten? Trouwens, zijn grootvader heette Osman Kemal, en was van Turkse origine (https://en.wikipedia.org/wiki/Boris_Johnson

Terugsturen en in afwachting in een gesloten centrum.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!