Fotoverslag -

Foto’s: Mensen aan de Beurs gearresteerd

Net als op alle andere dagen stond er weer veel volk aan de Beurs in Brussel. Maar plots begon de politie aanwezigen te arresteren. Het begon met Alexis Deswaef, de voorzitter van de Franstalige Mensenrechtenliga. Daarna werden tientallen anderen lukraak opgepakt. Op het laatst haalde de politie zelfs het terras van café El Metteko helemaal leeg.

zaterdag 2 april 2016 15:37
Spread the love

Op datzelfde moment slaagden enkele neonazi’s onder aanvoering van ex-VB’er Rob Verreycken ondanks het betogingsverbod toch hun spandoek te ontrollen en even te marcheren in Dilbeek, Molenbeek en aan het Atomium.

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!