enkele moslims uit Antwerpen

Moslims delen bloemen uit in Antwerpen #WeAreOne

Naar aanleiding van de gruwelijke aanslagen in Brussel, deelden verschillende moslims vandaag roosjes uit in Antwerpen met de boodschap United we stand, divided we fall #TousEnsemble #WeAreOne Vredesgroet/ assalamu alaikoem

woensdag 23 maart 2016 20:59
Spread the love

”Met dit initiatief willen we een WIJ-verhaal creëren, niet omdat we ons moeten verantwoorden voor de daden van deze psychopaten maar omdat we SAMEN moeten reageren zodat deze aanslagen ons dichter bij elkaar brengen in plaats van ons te verdelen.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!