Veel sterkte aan iedereen

dinsdag 22 maart 2016 11:42
Spread the love

Beste vrienden,

In shock. Wezenloos staren naar de beelden en de live-updates. Verwarring, tranen, de hand verbijsterd aan de mond. Gebroken hart voor de slachtoffers. Willen dat dit stopt. En dan even ontroering door de golf van solidariteit: taxi’s die gratis mensen in nood naar huis brengen, Brusselaars die hun huizen openstellen voor gestrande pendelaars. Wij zijn sterker dan dit, laat dat het klein beetje hoop zijn waar we ons aan vastklampen. Veel sterkte aan iedereen.

  

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!