Over kantelmomenten en de intrusie van Gaia

Over kantelmomenten en de intrusie van Gaia

Cultuurfilosoof Lieven De Cauter opende het Burning Ice festival in het Kaaitheater met een lezing over tipping points en ging daarna in gesprek met wetenschapsfilosofe Isabelle Stengers die meer dan dertig boeken op haar naam heeft, maar hier nog relatief onbekend is gebleven.

zondag 28 februari 2016 12:51
Spread the love
De streaming, via onderstaande link te bekijken, levert een meeslepend, bij momenten hilarisch gesprek op over ecologie, geschiedenis, kapitalisme en catastrofe maar ook over de herontdekking van de commons en over verzet. Een must see (wel in het Engels).

Klik hier en bekijk de livestream

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!