Verontwaardig u!

Verontwaardig u!

woensdag 9 december 2015 14:51
Spread the love

Een land of regio die: 
~ weigert de zwaksten, werklozen en zelf werkende mensen te beschermen en te helpen. 
~ deze niet helpt een gezonde betaalbare woning te verwerven, of gezonde en gevarieerde voeding te kopen, noch verwarming, water en elektriciteit.
=> Die pleegt schuldig verzuim. Want deze mensen zijn in nood en hun levenskwaliteit én verwachting daalt ziender ogen! Men heeft dus de plicht deze mensen te helpen.

Een land of regio die:
~ mensen die geen kans hebben op betaald werk bestraft omdat ze niet “werken” door het inkomen sterk te verlagen tot af te schaffen. En “werk” zodanig eng defigneert dat vele maatschappelijk relevante vormen er zelfs niet onder vallen. Ik denk dan aan vrijwilligerswerk, zorg voor je kind of familie,…
~ mensen die een eigen project willen op starten dit onmogelijk maakt met absurde regels en belastingen.
=> Die mishandeld doelbewust zijn bevolking. Ontneemt hen doelbewust de kans om een gezond en menswaardig leven uit te bouwen. En is dus op zijn minst schuldig aan opzettelijke slagen en verwondingen. Om niet te zeggen grove agressie!

Een land of regio die:
~ de rijksten cadeaus geeft en de armsten extra doet besparen.
~ mensen de keuze niet laat of ze (betaald) werken om een leven uit te bouwen, en dus ons recht om onze eigen keuzes te maken schend.
~ de bevolking dwingt in loondienst te gaan aan om het even welke voorwaarden.
~ dat ons ook mentaal opzettelijk onder stress zet met leugens en bedrog om het status quo te behouden.
=> Die is schuldig aan het organiseren van slavernij. Wie niet kan kiezen of en welk werk hij/zij doet om te overleven, en dus geen keuze heeft dan zich naar de dictaten te plooien is een slaaf. Er zijn immers middelen en fondsen genoeg om zonder slavernij iedereen op deze aardkloot een goed leven te geven.

Onze regio, ons land & ons continent is schuldig aan al deze aanklachten. Alsook het stelselmatig afbouwen van onze andere rechten.

Kom aan mensen, verontwaardig u!
Laat uw ongenoegen horen met deze “schijndemocratie” die er zelfs niet in slaagt de schijn hoog te houden.

take down
the paywall
steun ons nu!