Gentse kinderen maken massaal kabaal voor het klimaat

Vierhonderd Gentse leerlingen uit verschillende lagere scholen verzamelden vandaag op het Sint-Baafsplein in Gent om zoveel mogelijk lawaai te maken voor het klimaat.

vrijdag 20 november 2015 15:16
Spread the love

De bedoeling van de actie was om iets te ondernemen dat lokaal was en door burgers zelf werd georganiseerd los van politieke partijen. Dit als oproep tot meer actie, zeker in aanloop naar de klimaattop in Parijs. Er werd kabaal gemaakt met allerlei soorten instrumenten, waarna de leerlingen met krijt op de grond boodschappen voor het klimaat schreven.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!