Vredeswake in Antwerpen

Een honderdtal mensen kwamen zondagnamiddag bijeen aan het vroegere Franse consulaat in de Lamorinièrestraat te Antwerpen, om een stille groet te brengen aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs.

zondag 15 november 2015 19:07
Spread the love

In een korte toespraak benadrukte organisator Jan Blommaert dat de mensen hier samen waren voor vrede, niets anders.

“Een strategie van escalatie elders brengt escalatie ook naar hier. We willen dan ook niet wennen aan machinegeweren in onze straten. Zorg ervoor dat we minder vijanden hebben in deze wereld, dat is het meest effectieve antiterreurbeleid.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!