Foto: mediActivista

Roterende hongerstaking voor Ali Aarrass

Op het Poelaertplein, tegenover het Brusselse Justitiepaleis, organiseert Farida Aarrass, de zus van de Belgisch-Marokkaanse gevangene Ali Aarrass een roterende hongerstaking.

dinsdag 10 november 2015 18:03
Spread the love

Ali Aarrass werd in Marokko na een oneerlijk proces voor terrorisme veroordeeld op basis van bekentenissen verkregen door foltering. Hij was sinds eind augustus in hongerstaking maar moest vorige week om gezondheidsredenen zijn staking onderbreken. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!