Radio Mukambo: Roots Revisited

Radio Mukambo: Roots Revisited

Tiken Jah Fakoly komt zaterdag naar het Vrijheidsfestival om zijn tiende album 'Racines' voor te stellen, het album van de week op Radio Mukambo.

dinsdag 27 oktober 2015 10:49
Spread the love

Op Racines brengt de Afrikaanse leeuw hulde aan de grote heren van de Jamaicaanse reggae door de grote klassiekers waarmee hij opgroeide in Ivoorkust te coveren. We kijken uit naar Café Quartier XXL, een nieuwe concertreeks in de Vk* met Tamikrest en Mdou Moctar (touareg) en kondigen we de concerten van Ruth Tafébé (afro-soul) en Danakil (reggae) aan. We luisteren ook naar nieuwe tracks van The Souljazz Orchestra, Alma Afrobeat Ensemble, naar de nieuwe samenwerking tussen Tumi en Chinese Man en naar een nieuwe remix van Grant Phabao.

 
CD van de week: Tiken Jah Fakoly – Racines

Tracklist:1. Tiken Jah Fakoly – Zimbabwe2. Tiken Jah Fakoly feat. Jah9 – Fade Away3. Mdou Moctar – Iblis Amghar4. Terakaft – Karambani5. Akale? Wube? feat. Genet Asefa – Ale?gntaye? (Grant Phabao Remix)6. Ruth Tafébé & The Afrorockerz – Wâri7. The Souljazz Orchestra – Show & Awe8. Alma Afrobeat Ensemble – Siempre presente9. Gaspar Z’África Brasil feat. KL Jay – Mestre Griôs10. Chico Correa & Electronic Band – Manganga (DJ Tudo Remix)11. Tiken Jah Fakoly – Hills And Valleys12. Danakil – Mali Mali13. Tumi & Chinese Man feat. Khuli Chana – Pills For Your Ills

take down
the paywall
steun ons nu!