Radio Mukambo: Freedom Now!

Radio Mukambo: Freedom Now!

Radio Mukambo neemt het deze week op voor Luaty Beirão aka Ikonoklasta, de geëngageerde Angolese rapper die al drie maanden gevangen zit in Luanda op beschuldiging van een geplande staatsgreep. Sinds drie weken is hij in hongerstaking. Zijn situatie is kritiek.

maandag 12 oktober 2015 13:07
Spread the love

We luisteren naar tracks van Conjunto Ngonguenha, Batida, Terrakota en Bandulu Dub waarop Ikonoklasta zijn vlijmscherpe pen laat zien. Radio Mukambo vraagt aan iedereen de petities te ondertekenen om zijn vrijlating te eisen, op www.liberdade-ja.com (Amnesty International) en www.change.org/p/angola-free-peaceful-activists-on-hunger-strike
De tweede helft van de podcast staat in het teken van Felabration, voor het eerst in Antwerpen met Black Flower en Mukambo (zaterdag in ccBe) en verder ook in Dublin, Rio, Salvador, Recife en Lagos.Je kan de podcast downloaden op www.mukambo.be

Artiest van de week: Ikonoklasta 

 

Tracklist: 
1. Conjunto Ngonguenha – É Dreda Ser Angolano2. Cacique’97 feat. Ikonoklasta, Sagas, Sir Scratch & Bob Da Rage Sense – Sr. Diplomata3. Batida – Tirei o Chapéu4. DJ Farrapo & Yanez feat. Ikonoklasta – Alien Na Favela5. Terrakota feat. Ikonoklasta & Condutor – É Verdade6. Bandulu Dub & Ikonoklasta – Fome de Justiça7. Batida – Cuka8. Black Flower feat. Smokey Hormel – Upwards9. Abeokuta Afrobeat – Orunmilá10. I.F.Á. + Okwei V. Odili – Axé!11. Abayomy Afrobeat Orquestra – Emi Yaba12. London Afrobeat Collective – Ijo Ina (Fire Dance)13. Seun Kuti – Fire Dance14. Femi Kuti – Truth Don Die

take down
the paywall
steun ons nu!