Refugees welcome! Een stralende en diverse optocht

Refugees welcome! Een stralende en diverse optocht

maandag 28 september 2015 10:07
Spread the love

Zondag 27 september liepen meer dan 20.000 (de politie spreekt van 15.000) burgers mee voor een solidariteitsmars met de vluchtelingen. Een duidelijk signaal aan de politici om meer werk te maken van een humane opvang, en het naleven van de wettelijke internationale conventies.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!