Haard boven Hard als warm antwoord op kil besparingsbeleid

maandag 28 september 2015 23:17
Spread the love

Om de verjaardag van hun eerste alternatieve septemberverklaring te herdenken, werd ook in Gent verzameld door Hart boven Hard. Rond een gezellig kampvuur onder de stadshal was plaats voor muziek en speeches. Persoonlijke ervaringen met het besparingsbeleid konden op een papiertje geschreven worden en in het vuur gegooid.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!