Foto MediActivista

Actievoerders eisen degelijke opvang vluchtelingen

In Brussel namen dan 20.000 actievoerders aan een solidariteitsmars om de vluchtelingen in België een hart onder de riem te steken. De mars is een initiatief van het Burgerplatform Refugees Welcome, een coalitie van verschillende organisaties.

maandag 28 september 2015 09:38
Spread the love

Een fotoreportage door MediActivista

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!