Manifiesta 2015 in beeld

maandag 21 september 2015 11:04
Spread the love

Het feest van de solidariteit: georganiseerd door Solidair en Geneeskunde voor het volk, bevolkt door tal van organisaties, gedragen door nog meer vrijwilligers, en intussen bezocht door meer dan 13.000 mensen.

ManiFiesta vond plaats van 18-20 september 2015, in Bredene-aan-zee.

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!