Slotfeest Spoor Oost Antwerpen

woensdag 26 augustus 2015 18:30
Spread the love

Gisteren vond het slotevenement van Spoor Oost plaats. Fantastisch wat hier werd gerealiseerd. Te bedenken dat dit terrein een fantastisch park zou kunnen zijn voor het dicht bevolkte Borgerhout. Helaas denkt het stadsbestuur van Antwerpen daar anders over.

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!