Reportage -

Malikanw, een vredeskaravaan voor Mali

Le Festival au Désert verzamelde elk jaar het kruim van de muzikanten uit Mali en ver daar buiten. Maar toen er in het noorden van Mali een gewapend conflict uitbrak, werd het festival on hold gezet. Malinese muzikanten uit alle hoeken van het land sloegen de handen in elkaar en verenigden zich in het muzikale project Malikawn, een vredeskaravaan die deze week ook in Sfinks passeerde.

zaterdag 25 juli 2015 01:02
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!