Rock Zottegem 2015

Rock Zottegem 2015 was een snikhete, zonovergoten editie. Ondanks de capaciteitsverhoging naar maximum 30.000 muziekliefhebbers voor het hele weekend was vrijdag 10 juli toch bijna en zaterdag 11 juli zelfs volledig uitverkocht.

maandag 13 juli 2015 23:20
Spread the love

Vrijdag stonden onder andere Jett Rebel, Saxon, Novastar en ex-Live frontman Ed Kowalczyk op het programma. Afsluiter van de eerste dag was Toto die het beste van zich gaven.

Zaterdag begon met de jonge rappers van Zwartwerk, waarna The Mirror Trap volgde. Yellow Claw viel wat uit de toon in de line-up. Zij brachten een dj-set op het hoofdpodium in plaats van in de DJ Village. Een rare keuze voor de oudere bezoekers die herinneringen kwamen ophalen bij de punkrock van The Scabs en de synthpop van OMD.

Arsenal zette vervolgens de tent in vuur en vlam. Placebo was de waardige afsluiter van Rock Zottegem 2015 met hun donkere rock en het typische stemgeluid van zanger .Brian Molko.

take down
the paywall
steun ons nu!