Ook in Brussel steun voor de Grieken

zaterdag 4 juli 2015 13:12
Spread the love

Vele Grieken, Belgen en andere Europeanen kwamen vrijdagavond naar Brussel met één boodschap. OXI (neen) aan het Europese beleid van onredelijke besparingen en OXI aan de bescherming van de 1%.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!