Climate Express op Critical Mass voor een beter klimaatbeleid

Met veel toeters en belgerinkel organiseerde Critical Mass Gent op 28 mei de 2de editie van hun maandelijkse fietsactie. Deze keer nam ook Climate Express deel. Deze organisatie wil eind dit jaar 10.000 Belgen in Parijs wil krijgen voor de klimaattop die dan plaatsvindt. Een fotoreportage

vrijdag 29 mei 2015 08:25
Spread the love

Het
concept ‘critical mass’ is 23 jaar geleden ontstaan in San Fransisco om
de zichtbaarheid van de fietser te vergroten en openbare ruimte terug
te winnen. Deze editie van de massafietstocht staat in het teken van Climate Express. Deze vrijwilligersorganisatie mobiliseert mensen om actie te voeren voor sociale rechtvaardigheid een beter klimaatbeleid. Op de Critical Mass te Gent startte ‘Climate Express’ de campagne om eind november 10.000 Belgen naar
de klimaattop in Parijs te krijgen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!