Protest tegen GMO reus Monsanto

Ongeveer 250 mensen verzamelden zaterdagmiddag in de Brusselse Nieuwstraat, als onderdeel van de Vierde Internationale dag tegen Monsanto. Ze protesteerden tegen de multinational die de markt van ggo's ( genetisch gemodificeerde organismen) en pesticiden domineert, maar ook tegen de vrijhandelsakkoorden tussen de VS en de Europese Unie.

zaterdag 23 mei 2015 20:48
Spread the love

Vergelijkbare evenementen werden gelijktijdig gehouden in 421 steden en 48 landen.

Een fotoreportage.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!