Antwerps diversiteitsfeest schot in de roos

Het feest van de Antwerpse diversiteit in Park Spoor Noord wist gisteren een paar duizend mensen op de been te brengen.

maandag 11 mei 2015 10:08
Spread the love

Het feest – voluit Diversity in Antwerp City – werd georganiseerd door de jongerenafdeling van de PVDA. Zij verzetten zich tegen de verdeeldheid en het racisme in de stad en wilden met het festival een positieve boodschap de wereld insturen. “Onze onderlinge verschillen zijn net onze grootste troef”, zegt Jos D’Haese, mede-organisator.

Op het podium stonden onder meer de NoMoBs, jongeren van Adav en Abdelkader Zahnoun en Jokke Schreurs. Rachida Aziz, Peter Mertens en Bleri Lleshi zorgden voor de speeches.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!