Actievoerders zetten meubels Fortiskantoor op straat

Op woensdag 18 februari stapten een dertigtal mensen van het collectief 'Wie besteelt wie?' het kantoor van de bank BNP Paribas Fortis op het Brouckèreplein te Brussel binnen. Ze zetten het meubilair van het agentschap op straat om het aan de gemeenschap te geven. Met deze symbolische actie protesteerden ze tegen wat ze de diefstal door de banken noemen via belastingontduiking.

woensdag 18 februari 2015 17:52
Spread the love

“HSBC en de Luxembourg Leaks doen veel inkt vloeien, maar we moeten niet vergeten dat ze niet de enigen zijn die maffiapraktijken hanteren”, stelden de actievoerders. Een fotoreportage.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!