Dus u denkt dat u zal omkomen in een terroristische aanval?
Kasper Geeroms

Dus u denkt dat u zal omkomen in een terroristische aanval?

Mensen zijn wel erg makkelijk bang te krijgen, vindt kunststudent Kasper Geeroms. Ja, terroristische aanvallen zijn verschrikkelijk en onvergeeflijk, daar bestaat geen discussie over. Maar weten we even zeker dat terrorisme de aardbol zal verdelgen? Integendeel. Op basis van Geeroms' onderstaande infographic zou je veel meer schrik moeten hebben voor je eigen auto.

vrijdag 30 januari 2015 12:06
Spread the love

DeWereldMorgen.be

Bekijk het originele artikel, met toelichtingen, op de site neverbored van het collectief La mosca.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!