Samenleving -

Het andere Haïti, ver weg van de schijnwerpers

Vijf jaar geleden verwoestte een aardbeving een deel van Haïti. Er vielen toen meer dan 200.000 doden. Wouter en Arne, twee jonge reporters, trokken naar Haïti om te onderzoeken hoe het nu met het land gesteld is.

dinsdag 13 januari 2015 11:16

Haïti komt alleen met negatieve verhalen in het nieuws. Daarom wilden Wouter en Arne de andere kant van het Haïtiaanse verhaal in beeld brengen. Daarom gingen ze op zoek naar mensen die zelf de handen uit de mouwen steken voor de wederopbouw van het land en naar organisaties die samen met hen het pad naar een betere toekomst effenen, alle
struikelblokken ten spijt. Dit is de teaser van hun documentaire.

Gerealiseerd met de
steun van Fonds Pascal Decroos, in samenwerking met DeWereldMorgen.be

take down
the paywall
steun ons nu!