Reportage -

Huldiging Koen Calliauw

Zaterdagmiddag vond een herdenkingsplechtigheid plaats ter ere van Koen Calliauw in de Antwerpse Roma. Koen Calliauw stierf op 27 december 2014.

zaterdag 10 januari 2015 17:45
Spread the love

Zo’n tweehonderd mensen daagden op om Koen Calliauw een laatste hulde te brengen. Onder anderen Tom Lanoye, Mie Branders en Anja Hermans betuigden hun eer aan het vleesgeworden verzet en engagement dat Koen Calliauw was. Een steeds terugkerende boodschap: “Koen, blijf tussen ons spoken.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!