Studenten en docente…

dinsdag 16 december 2014 14:04
Spread the love

Studenten en docenten sociaal werk van de Arteveldehogeschool hebben gestaakt op 15/12: “Het was 31 jaar geleden dat de campus volledig gesloten was. Dit is een unieke gebeurtenis die wij vandaag hebben mogen meemaken. Wij willen geen besparingen op onderwijs, wij willen geen besparingen op het sociale middenveld. Docenten en studenten vragen zich terecht af of wij later nog werk gaan vinden in de sociale sector.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!