Rudy De Meyer, 11.11…

Rudy De Meyer, 11.11…

maandag 15 december 2014 14:47
Spread the love
Rudy De Meyer, 11.11.11:

“We moeten besparen, besparen, besparen. Omdat de crisis onze schuld is. Maar het is niet onze schuld. Het is de schuld van de banken, niet van de gewone mensen. het is een schandaal. Er moet meer geïnvesteerd worden in de mensen, in sociaal beleid.

Dit beleid gaat echt weg als we vechten, en dat kunnen we alleen samen doen.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!