piket Oosterweelsest…

piket Oosterweelsest…

maandag 15 december 2014 06:08
Spread the love
Stakerspost op de Oosterweelsesteenweg (haven – chemie – Antwerpen) Het kruispunt is bezet, er ligt een autowrak op de weg en er zijn grote vuren. “We werken vandaag keihard voor onze sociale rechten!” 
Jan Blommaert:

“Ja, we leggen de economie plat. Maar de economie van De Wever. De échte economie is van ons.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!