Peter Govaert (ACV) …

Peter Govaert (ACV) …

maandag 15 december 2014 16:10
Spread the love
Peter Govaert (ACV) namens de stakers op het industrieterrein in Turnhout:

“Staking is in prima sfeer verlopen, met sterk geïnformeerde vakbondsleden en militanten. Die waren overtuigd en stelden een grote bereidheid tot staken vast. Aan enkele piketten hebben we onder dwang van de politie twee groepen werkwilligen moeten toelaten op het industrieterrein. Er werd gedreigd dat er een peloton rijkswachters klaar stond om in te grijpen. Of dat waar is weten we natuurlijk niet. Maar een prima staking, met veel stakersinzet.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!