Patrick Govaert van …

Patrick Govaert van …

maandag 15 december 2014 10:54
Spread the love

Patrick Govaert van ACV in Turnhout: 
“Staking is in prima sfeer verlopen, met sterk geïnformeerden vakbondsleden en militanten. Zij stelden een grote bereidheid tot staken vast. Aan enkele piketten zijn onder dwang van de politie twee groepen werkwilligen toegelaten op het industrieterrein.” 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!