Ludo De Brabander, V…

Ludo De Brabander, V…

maandag 15 december 2014 14:33
Spread the love
Ludo De Brabander, Vrede vzw:

“De regering beweert geen geld te hebben, maar investeert 6 miljard in gevechtsvliegtuigen. 6 miljard! (…) Met één vliegtuig kunnen duizenden sociale woningen plaatsen. Het is deze regering die het contract zal ondertekenen, maar de komende generaties moeten de rekening hiervoor betalen.

Het zijn moordtuigen die veel geld gaan kosten. (…) Het gaat om keuzes maken. We moeten samen de prioriteiten stellen, en niet de prioriteiten van de regeringen. Prioriteiten die naar mijn mening vals zijn.”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!