Leerkrachten van San…

Leerkrachten van San…

maandag 15 december 2014 13:34
Spread the love
Leerkrachten van het Sancta Maria Instituut hebben zich geëngageerd om niet te staken. Maar het loon dat ze vandaag verdienen, doneren ze aan verschillende organisaties die getroffen worden door de besparingsmaatregelen van de overheid. Op die manier doen de leerkrachten een oproep tot solidariteit in onze maatschappij en vestigen ze de aandacht op het belang van een goed en kwaliteitsvol onderwijs.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!