Reportage - Evy Menschaert (foto's)

Hart boven Hard fietst langs Gentse piketten

maandag 15 december 2014 15:34
Spread the love

Aan de Vooruit werd het startschot gegeven om met meer dan 900 fietsers langs verschillende piketten in Gent te rijden. De vakbondsvoorzitters Marc Leemans en Rudy De Leeuw kwamen de fietsers een hart onder de riem steken. Een fotoreportage.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!